Skip Navigation Links.

GMP Entreprenad startades 2006 men vi har flera års erfarenhet i byggbranschen och de flesta i personalstyrkan kommer från familjer med flera generationer byggare.

GMP Entreprenad är byggföretaget som bygger efter dina önskemål! Vi bygger antigen nyckelfärdigt hus där vi tillsammans med dig bestämmer från början hur ditt hem skall se ut eller så hjälps vi åt genom att vi står för arbetet medan du med hjälp av våra duktiga projektledare bestämmer all inköp vad det gäller material, inredning, etc. Vi och våra projektledare hjälper dig med att välja det som är mest lönsamt för just dig.

GMP Entreprenad hjälper dig även med din nyköpta villa, kontor, våning eller lägenhet, antingen du behöver total eller delvis renovera. Låt oss bygga den efterlängtade extra våningen på villan eller bygga en helt ny terrass eller varför inte göra om badrummet eller köket. Som sagt ingenting är omöjligt för oss och våra underleverantörer hjälper till att göra vårt jobb komplett! Sätt oss på prov och se att vi når dina förväntningar.

Vi vill alltid ha nöjda kunder och därför är vår policy att alltid vara tillgängliga för dig, att alltid lyssna på dina idéer och behov. Vi ger dig råd och vägledning i dina idéer, önskemål och drömmar. Ett bra samspel mellan dig och oss gör så att dina drömmar uppfylls

Våra nöjda kunder är vår bästa reklam! Det är de som rekommenderar oss vidare och det är så många av våra nya kunder kommer i kontakt med oss.

Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi diskutera dina behov och önskemål!

Vi vill alltid ha nöjda kunder, det kanske är just Du som rekommenderar oss vidare.

GMP Entreprenad AB Adress: Gjuteribacken 23, 17265 Sundbyberg Tel: +46 8 289898 E-post: info@gmpentreprenad.se